VDL Koeriersdienst

VDL Koeriersdienst

VDL koeriers is opgericht in 1993. Als kleine zelfstandige koeriersdienst verzorgen wij voor diverse klanten zendingen tot 500 kg nationaal. Wij kunnen terugblikken op een meer dan 10 jaar ervaring in de logistieke branche.

Daar wij een niet al te groot bedrijf zijn, kunnen wij persoonlijk contact garanderen, welke uiteindelijk garant staat voor hoge kwaliteit.

VDL koeriers is een organisatie die steeds met elan aansluit op de dynamiek van het moderne bedrijfsleven. Dit stelt gekwalificeerde eisen aan het vervoer van uw goederen dat snel en uiterst betrouwbaar dient te zijn.

Iedere zending is voor ons even belangrijk en wordt met persoonlijke zorg behandeld waarbij onze service de betekenis heeft van een daadwerkelijke overdracht in handen van de geadresseerde.

VDL koeriers beschikt over nette, betrouwbare chauffeurs die Uw (urgente) zending naar elk gewenst adres in Europa vervoeren. Onze focus op kwaliteit maakt ons tot een ideale partner voor steeds meer bedrijven

Vdl koeriers is 168 uur per week bereikbaar. Elke zending wordt binnen 30 minuten opgehaald.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

VDL Koeriersdienst
Remmingweg 21/A
1332BC Almere

+31 (0)36 5230236

Deel deze pagina

VDL+Koeriersdienst img