Besseling Koeriersdienst

Besseling Koeriersdienst

Besseling Touringcars-Taxi-Koeriersdienst is dé specialist op het gebied van goederen- en personenvervoer. Wij bieden voor elk vervoersvraagstuk een perfecte oplossing. U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs!

"Een goede koerier haalt op tijd, levert op tijd, kan alles vervoeren en behandelt uw spullen met zorg en respect. Voor u de normaalste zaak van de wereld en voor ons uiteraard ook. Wij koerieren zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag, zoals ú dat wilt!"

Voor het vervoer van al uw zendingen, groot of klein, bent u bij Besseling Koeriersdienst aan het juiste adres. Of het nu gaat om het bezorgen van een uiterst vertrouwelijk document of een pallet vol met apparatuur, wij bezorgen het zoals ú dat wilt.

Wij bieden diverse vervoersdiensten, ieder met een eigen tijdsplanning. U kunt zelf aangeven hoe snel u wilt dat uw zending wordt afgeleverd. Zo bepaalt u zelf hoeveel snelheid u mag kosten.

Naast het correct en tijdig afleveren van uw zending kunnen wij u ook andere toegevoegde waarde leveren. Zo kunnen wij een “identiteitscheck” uitvoeren, opdat u weet dat uw waardevolle pakket aan de juiste persoon wordt afgeleverd.

Of denkt u aan de (tijdelijke) opslag van een deel van uw voorraad. Eén telefoontje en uw zending kan worden uitgeleverd, zonder dat u zelf ergens omkijken naar heeft.

Besseling Koeriersdienst verzorgt al uw vervoer over de weg, nationaal maar natuurlijk ook internationaal.

Services

  • Online offerte op te vragen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Besseling Koeriersdienst
De Stuwdam 5
3815KM Amersfoort

+31 (0)33 4765775

Deel deze pagina

Besseling+Koeriersdienst img