Iske Express Services

Iske Express Services

Iske Express Services bv is al 30 jaar een betrouwbaar en professioneel koeriersbedrijf.
Stipte levering, heldere afspraken en een correcte afhandeling zijn onze sterke punten.
De klant staat bij ons centraal.
Iske bezorgt regionaal, nationaal en internationaal.

Bij Iske werken we alleen met ervaren koeriers en planners. U bent er hierdoor van verzekerd dat uw zending zowel nationaal als internationaal, altijd op de plaats van bestemming aankomt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en uw opdrachten te verwerken. Kortom: heeft u een keer haastige spoed, dat gaat altijd goed. Bel ons gerust, dan zorgen wij voor de uitzondering op de regel.

Wij bezorgen, in principe, alles wat over de weg te vervoeren is, ongeacht omvang of inhoud. Ook bij speciale transporten bieden we u een goede oplossing. Daarbij hanteren we tarieven op maat. En we bezorgen overal. Uw zending wordt altijd op tijd afgeleverd, bovendien is deze gratis verzekerd.
Wij verzorgen transporten binnen uw regio, landelijk of naar het buitenland, met een tweewieler of met een bestelwagen, wij bieden alle mogelijkheden. Bovendien hebben wij een landelijke dekking zodat wij zendingen altijd en overal kunnen ophalen en afleveren. We leveren snel en, misschien nog wel belangrijker, correct. We rijden alleen met vaste chauffeurs en een herkenbaar wagenpark.

Haastige spoed, altijd goed!
U heeft wel eens een spoedzending? Een pakje dat razendsnel van A naar B moet? En u moet er van op aan kunnen? Iske Express Services is de uitzondering op de regel: haastige spoed gaat bij ons altijd goed. Waarom? Wij zijn ruim twee decennia een betrouwbaar koeriersbedrijf. Zaken als kwaliteit, continuïteit en maatwerk zijn onze sterke punten. Met tarieven op maat, en met goed overleg over de voorwaarden. Wat wij met u afspreken wordt stipt nagekomen. Bovendien hoeft het niet duur te zijn, informeert u eens naar onze speciale randstadtarieven!

Services

  • Haal- en brengservice
  • Online offerte aanvragen
  • Online opdracht invoeren
  • Track & Trace
  • Zending is gratis verzekerd

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Iske Express Services
Uiterwaardenstraat 55
1079BS Amsterdam

+31 (0)20 6429898

Links

Website

Deel deze pagina

Iske+Express+Services img