Euro Couriers

Euro Couriers

ECL biedt een persoonlijke service. Wij staan 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Onze klantenkring breidt zich uit doordat wij investeren in een prettige, langdurige samenwerking. Hoe? Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Immers u kunt uw relatie pas iets beloven als u 100% zeker bent van uw koerier.

Het transport wordt uitgevoerd door representatieve chauffeurs. De zending wordt door onszelf opgehaald en rechtstreeks - zonder tussenstops - afgeleverd op de plaats van bestemming. ECL beschikt over een motor, een combi, een kleine en een grote bestelbus. Wij hebben dus altijd het best passende vervoersmiddel beschikbaar voor een snelle levering van uw zending.

Spoedje? Geen probleem. Binnen een half uur zijn we bij u en rijdt onze koerier met uw pakket rechtstreeks naar de plaats van bestemming. Het tarief is afstand- en voertuigafhankelijk.

Voor de regio Zuid-Limburg hanteren wij vaste tarieven. De tarieven zijn afhankelijk van het voertuig dat wij inzetten voor uw zending. Bel ons en informeer naar de gunstige tarieven!

Met onze Overnight-service is uw pakket (tot 30 kg) de volgende dag bij uw klant. De zending wordt rond 15.00 uur bij u opgehaald en de volgende werkdag bezorgd op elk adres binnen Nederland.

Voor het gebied Heerlen-Brunssum hebben wij een vast tarief. De kosten worden berekend op basis van het voertuig dat nodig is voor uw zending. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven!

Wij rijden ook op basis van een uurtarief. In sommige gevallen kan dat handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een zending naar het buitenland of een pakket dat in het weekend verstuurd moet worden.

Services

  • 24-uurs service
  • Bezorgservice

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Euro Couriers
Het Ambacht 95
6444KZ Brunssum

+31 (0)45 5424440

Links

Website

Deel deze pagina

Euro+Couriers img