Logistiek Centrum Zwiggelaar

Logistiek Centrum Zwiggelaar

Logistiek Centrum Zwiggelaar is de partner voor al uw logistieke vraagstukken. LCZ heeft contacten en samenwerkingsverbanden met nationale en internationale transportnetwerken waardoor wij prima al uw transport kunnen regelen.

Wat u ook te vervoeren heeft, Logistiek Centrum Zwiggelaar heeft er een oplossing voor. Of u nu een brief, een pakket, pallets of containers van de ene naar de andere plaats wilt laten transporteren. Één telefoontje en we gaan voor u aan het werk.

Ook tijdelijke opslag van uw produkten kunnen wij voor u verzorgen.

LCZ is tevens depothouder van de welbekende organisatie Selektvracht. Vanuit ons depot aan de James Cookstraat in Emmen vertrekken dagelijks de bezorgers met honderden pakketten richting geadresseerden.

Ook verzorgen wij de verspreiding van de gratis krant Metro. In de nacht word deze krant naar de diverse kiosken enz. gebracht

Logistiek Centrum Zwiggelaar fungeert ook als servicepoint van DHL Selektvracht. U kunt dus bij ons pakketten afgeven welke u wilt versturen. Dit kan al vanaf €4,50 per pakket

Services

  • 24-uurs service
  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Logistiek Centrum Zwiggelaar
James Cookstraat 16
7825AN Emmen

+31 (0)591 677264

Links

Website
-

Deel deze pagina

Logistiek+Centrum+Zwiggelaar img