CE Special Courier

CE Special Courier

Vanuit Groningen is CE de koerierdienst voor spoedzendingen. Binnen 15 minuten is CE koerier onderweg met uw spoedzending.
Directe uitvoering van uw koeriersopdracht(ook internationaal) is het specialisme van CE CE heeft ruim voldoende ervaren koeriers beschikbaar om direct uw koeriersopdracht uit te voeren. Binnen 15 minuten is onze koerier onderweg met uw koerieropdracht. Een CE koerier is eraan gewend om ritten onder tijdsdruk uit te voeren. Dagelijks rijden koeriers van CE met spoedopdrachten. Voor het internationale werk maken we gebruik van on-board koeriers die
per vliegtuig rechtstreeks naar de bestemming vliegen..
Planning "Eén missie"
CE Special Courier onderscheidt zich van andere koeriers door een Speciale Werkwijze. Uw koeriersopdrachten worden met veel aandacht door onze koeriers uitgevoerd. Dit mag u ook verwachten van een koeriersbedrijf met al 30 jaar ervaring. Onze koeier heeft maar één missie, uw spoedopdracht zo snel mogelijk uitvoeren.
"Maatwerk" Wellicht herkent u iets in één van de bijzondere activiteiten van CE die bij "maatwerk" aan bod komen. Voor internationale spoedzendingen is CE agent voor Time:Matters Hierdoor kunnen wij ook elke denkbaar internationale koerierszending verzorgen.Belt u gerust wanneer u een "echte " haastklus heeft en dit koeriers probleem wilt oplossen. Ook met andere vragen en opmerkingen kunt u altijd met de planning van CE bellen. Zij staan u graag te woord. (tel:050-5204400)Services

  • Bezorgservice

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

CE Special Courier
Stettinweg 5
9723HD Groningen

+31 (0)50 5204430

Deel deze pagina

CE+Special+Courier img