Stadspost Enschede en Hengelo

Stadspost Enschede en Hengelo

Stadspost Hengelo – Enschede heeft ruim 30 jaar ervaring in het bezorgen en verwerken van Post. Ruim 12 jaar geleden werd het bedrijf, toen nog een VOF met twee medewerkers en een aantal freelance bezorgers overgenomen door SWB Midden Twente en omgevormd naar een BV. In deze ruim 12 jaar is de Stadspost gegroeid naar een bedrijf met 3 vestigingen; in Almelo, Hengelo en Oldenzaal. De meeste werknemers van Stadspost zijn dan ook medewerkers van de daar gevestigde SW – bedrijven: Soweco, SWB en Topctaft. SWB Midden Twente is de enige aandeelhouder.

De missie van SWB: ‘ontwikkelen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt tot waardevolle medewerkers” brengt Stadspost dan ook dagelijks in praktijk. . Stadspost is het Postbedrijf, dat voor haar klanten maatwerk levert. Voor haar medewerkers is Stadspost het bedrijf, dat hen de mogelijkheid biedt zicht te ontwikkelen tot waardevolle medewerkers. Bij Stadspost en bij ieder ander regulier bedrijf. Stadspost richt zich voornamelijk op de regionale markt. Aanbieders van regionale post.

Klanten van Stadspost zijn o.a.: ROC van Twente, Carint, Zorgaccent, BTK, SKWT, Mennes, Bibliotheek Hengelo, Theater de Bond Oldenzaal de gemeenten Almelo, Borne, Hengelo, Oldenzaal, Muziekschool Hengelo, Welbions en vele andere aanbieders van post. Ook particulieren kunnen bij de verschillende inleveradressen in de regio de post aanbieden.

Stadspost Enschede – Hengelo BV bezorgt al of niet in samenwerking met anderen in de gehele regio Twente, de Noord Oost Achterhoek en een klein deel van de grensregio aan Duitse kant van de grens post. Post met bestemmingen buiten deze regio worden bij Post NL aangeboden. Stadspost neemt voor haar klanten de gehele postverwerking uit handen. Zij haalt de post bij u op en verwerkt ze, waarna de post binnen 24 uur bezorgd wordt. Voor zeer grote partijen geldt, dat er in overleg met u maatwerk wordt geleverd, waarbij 24 uur bezorging niet van toepassing is. De bezorgdagen zijn dinsdag t/m zaterdag. Ook kan Stadspost de post van haar klanten haar post insteken in enveloppes (couverteren), stickeren, adresseren en sluiten.

De uitgangspunten van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) zijn onverkort op Stadspost van toepassing:
Werk bieden aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt; SW, wajong en WWB.
Een milieuvriendelijk manier van bezorgen; 80 % per fiets en of lopend; 15 % per bromfiets en 5 % per auto.

Services

  • Bezorgservice
  • Koeriersdiensten
  • Frankeerservice
  • Couverteerservice
  • Breng- en haalservice

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Als een oude bekende postbezorger voor de stadspost hengelo-enschede, bied ik weer mijn bezorging aan voor bijvoorbeeld de wesselerbirnk, en evt een wijk daar in de buurt , mocht er weer een mogelijkheid komen dan kan ik u wellicht nog van dienst zijn.
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding ron
Ron
Anko Poelman
3 jaar geleden
hey Anko, alles oke/ Groet Ron
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Stadspost Enschede en Hengelo
Wegtersweg 14
7556BR Hengelo Bronckhorst

+31 (0)74 2431875

Deel deze pagina

Stadspost+Enschede+en+Hengelo img