Pelders Koeriers

Pelders Koeriers

PELDERS KOERIERS VOOR AL UW KOERIERSZENDINGEN EN SPOEDZENDINGEN

Pelders Koeriers koeriert uw zending met speciale zorg. Of het nu gaat om sneltransport van een zending visitekaartjes of urgent medisch transport, bij Pelders Koeriers bent u aan het goede adres!

Wij verzorgen sneltransport voor klanten in vele branches.

Bel 0475-202004 voor regio Midden- en Noord Limburg en 045-2031004 voor regio Zuid Limburg

PELDERS KOERIERS VOOR AL UW SNELTRANSPORT

Pelders Koeriers koeriert uw zending met speciale zorg. Of het nu gaat om sneltransport van een zending visitekaartjes of urgent medisch transport, bij Pelders Koeriers bent u aan het goede adres!

Wij verzorgen sneltransport voor klanten in vele branches.

Koeriersdienst bij u in de buurt

De chauffeurs van onze koeriersdienst zijn wellicht wel in de buurt? Zo staan we vaak bij u in de buurt gereed om de spoedzending binnen 15-20 minuten af te halen en het sneltransport direct naar de bestemming te brengen in de regio midden-limburg

Koeriersbedrijf met optimale service

Pelders Koeriers is hét koeriersbedrijf met optimale service. Wij beloven:

Maximale klantgerichtheid

Het zijn mensen die samenwerken, geen klanten. Wij luisteren graag naar uw behoeftes en komen samen met u tot een optimale oplossing voor uw spoedzendingen.

Snelle (inter)nationale bezorging van sneltransport

Sneltransport worden binnen 15-20 minuten opgehaald in de buurt gemeente Leudal. Ons koeriersbedrijf bezorgt direct en zonder onderbreken door heel Nederland of daarbuiten.

Betrouwbare koerier

De chauffeurs van Pelders Koeriers kunt u vertrouwen als uw eigen mensen. Uw zending wordt opgehaald en afgeleverd door dezelfde betrouwbare koerier. Het spoedtransport van Pelders Koeriers wordt nooit overgedragen aan derden.

Flexibele koerier en 24/7 bereikbaar

Spoedzendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24-uurs economie is een spoedkoerier die altijd klaar staat gewoon een must. Pelders Koeriers is flexibel en 24/7 bereikbaar. U belt 0475-202004.

Koeriersdienst met lage tarieven

Met ons basistarief van 36 tot 40 eurocent per kilometer voor spoedzendingen is Pelders Koeriers veel voordeliger dan elke andere koeriersdienst. Vergelijkt u onze zeer lage tarieven voor sneltransport! Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van Pelders Koeriers kunt u contact met ons opnemen via 0475-202004.

Services

  • Gratis offerte
  • 24-uurs service

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Pelders Koeriers
Dorpstraat 2
6085BG Horn

+31 (0)45 2031004

Deel deze pagina

Pelders+Koeriers img