IMpact

IMpact

Meer dan de som der delen

Ondernemingen richten zich meer en meer op hun kernactiviteiten. Activiteiten die niet daartoe behoren, besteden ze steeds vaker uit. Zo spaart de ondernemer tijd, menskracht en geld en kan hij flexibel inspelen op de veranderende markt.


Veelzijdigheid en capaciteit

Voor zulke bedrijven is IMpact de ideale partner. Onze toegevoegde waarde is vooral onze capaciteit en veelzijdigheid. Wij hebben de mensen en de middelen in huis voor interessante wisselwerkingen of kostenbesparende totaaloplossingen.

De voordelen op een rij:

know-how op diverse specialisaties
ondersteuning van uw productontwikkeling
(o.a. middels een CAD-tekenaar)
logistieke oplossingen
flexibele productiecapaciteit
modern machinepark

Een aantal medewerkers van IMpact willen graag aan de slag bij een reguliere werkgever. Geschikte kandidaten voor uw vacature stellen zich aan u voor wanneer u klikt op de werkzaamheden!
Administratie

Facilitaire Dienst

Groenvoorziening

Koeriersdienst

Systeembeheer

Technische montage - productie

Diverse banen

IMpost - Als het om service gaat!

Een nieuwe postservice in Kampen. Maar met al lang bewezen waarden: snel, betrouwbaar en netjes. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. Dat is IMpost!

De goed opgeleide medewerkers van IMpost halen aan het einde van de middag de post op bij onder andere het gemeentehuis. De volgende dag heeft iedereen de post gekregen die voor hem of haar is bestemd. Sommige stukken gaan zelfs nog sneller. Zo bezorgt IMpost de belangrijke stukken nog dezelfde dag.IMpost kan bedrijven dezelfde service bieden, binnen de kaders van de postwet. IMpost garandeert dat uw post, bestemd voor adressen binnen de gemeentegrenzen van Kampen, binnen een dag bij de ontvangers op de mat ligt.

Maar IMpost bezorgt niet alleen. Ook alle andere zaken rondom post kunt u uitbesteden aan deze nieuwe postdienst. Post halen uit de postbus? Interne postverspreiding? Het verzorgen van mailings (drukken, inpakken, adresseren en versturen)? IMpost neemt u dat werk graag uit handen.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

IMpact
Gildestraat 1
8263AH Kampen

+31 (0)38 3315944

Links

Website

Deel deze pagina

IMpact img