Koerier Centrum Zuid-Limburg

Koerier Centrum Zuid-Limburg

Koerier Centrum Zuid Limburg is een dynamisch koeriersbedrijf, gevestigd in een representatief nieuwbouwpand in Landgraaf, Zuid-Limburg, temidden van de landsgrenzen van Duitsland en Belgie. U kunt bij ons terecht voor alle transportwensen van 1 envelop tot 33 europallets, tot ca 32.000 kilo.


Bij Koerier Centrum Zuid Limburg beschikt u telkens over een voertuig, dat geheel aansluit aan uw transport-wensen. Uiteraard zijn we in het bezit van een NIWO-vergunning welke garant staat voor vakbekwaamheid, service en kwaliteit.

Tevens kunnen wij ADR-transporten (alle klassen) voor u verzorgen. Als additionele diensten bieden we eveneens op- en overslag aan in ons modern en beveiligd pand, welke is voorzien van alle benodigde transportmiddelen zoals palletwagens, heftrucks etc.


Speerpunten in onze dienstverlening zijn snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid tegen een scherp en concurrerend tarief. Maakt u gerust eens een afspraak met ons voor nadere informatie. We zijn ervan overtuigd dat uw opdrachten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Koerier Centrum Zuid-Limburg
Havikweg 22
6374AZ Landgraaf

+31 (0)45 5332323

Links

Website

Deel deze pagina

Koerier+Centrum+Zuid-Limburg img