BMS Business Mail Services

BMS Business Mail Services

Business Mail Services is een toonaangevend bedrijf in koeriers- en postservicediensten.
In 1995 zijn we gestart in Breda met de haal- en brengservice van post. Na een snelle groei is BMS op verzoek van haar klanten ook service gaan verlenen als koerier. Wij zijn in vele plaatsen vertegenwoordigd en onze chauffeurs zijn gestationeerd in de plaatsen waar wij met onze postservice actief zijn. Dit betekent dat wij in staat zijn onze klanten snel en adequaat te bedienen. In het jaar 2012 staat een verdere uitbreiding van het aantal plaatsen waar wij onze postservice gaan verlenen gepland. Wij starten o.a. op 1 maart van dit jaar in Gorinchem en Dordrecht. Nieuwe plaatsen zullen via de site worden gecommuniceerd zodra deze actueel zijn!

De pijlers onder onze dienstverlening zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit, representativiteit tegen vaste lage tarieven.

BMS is een full-service koeriersbedrijf actief in de vervoersbranche en beschikt over een uitgebreid wagenpark waarmee uw document, pakket of pallet(s) met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt vervoerd. Elke zending wordt geheel volgens de landelijke AVC- en internationale CMR condities vervoerd. De dienstverlening strekt zich uit van ‘ad hoc’ tot het organiseren van dagelijkse snel transporten waarbij nauwkeurige routeplanning zorgt voor een efficiënt vervoerstraject.

Continue contact tussen gediplomeerde chauffeurs en de centrale zorgt ervoor dat uw zending op ieder gewenst moment kan worden gelokaliseerd. Zodra de levering heeft plaatsgevonden ontvangt u een aankomstbevestiging. U bent dus zeker van een betrouwbaar transport...

Services

  • Gratis offerte
  • Bezorgservice

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

BMS Business Mail Services
Leeghwaterlaan 50/B
5223BA 's-Hertogenbosch

+31 (0)73 6132035

Deel deze pagina

BMS+Business+Mail+Services img