Koeriersbedrijf Schut

Koeriersbedrijf Schut

Als bedrijf kunt u zich natuurlijk niet constant bezighouden met de logistieke gebeurtenissen binnen uw bedrijf. En ook als u dit uitbesteedt wilt u zich niet constant zorgen hoeven te maken over dit gedeelte. Aan ons kunt u het logistieke gedeelte van uw bedrijf met een gerust hart overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw pakketten en andere soorten vracht daar komen waar u ze wilt hebben.

Vervoer en Koeriersbedrijf Schut levert koeriersdiensten door geheel Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Of het nu gaat om enveloppen of drukwerk, of om het zware werk, wij vervoeren het allemaal. 24 uur per dag, en dat alles zo snel mogelijk, want in de 24-uurs economie waarin wij leven geldt: tijd is geld. Wij behandelen uw vracht met zorg en zorgen ervoor dat uw vracht op tijd en veilig aankomt op de plaats van bestemming. Wij hebben een vergunning voor het vervoeren van vracht in binnen- en buitenland.

Services

  • Bezorgservice
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Koeriersbedrijf Schut
Meulenakker 4
7841EP Sleen

+31 (0)591 362848

Deel deze pagina

Koeriersbedrijf+Schut img