I En L Koelkoerier

I En L Koelkoerier

I&L Logistiek. Professionals in Logistiek!
Logistiek met een toegevoegde waarde. Rechtstreeks, pijlsnel, bereikbaar en altijd op zoek naar een oplossing voor u! De dienstverlening van I&L Logistiek staat geheel in het teken van het leveren van kwaliteit.
Een efficiente planning, ervaren chauffeurs en een uitgebreid transportpakket voor bijvoorbeeld opslag of projectdistributie, zorgen ervoor dat u de gehele logistieke dienstverlening uit handen kunt geven. En zelfs daar doen we nog een schepje bovenop: door de persoonlijke benadering en het representatieve wagenpark zorgen we voor grote tevredenheid bij uw klanten.

Milieubewust!
I&L Logistiek is continu op zoek naar minder milieubelastende transportmethoden. Dit manifesteert zich niet alleen in de aankoop van een 'groener' wagenpark, maar ook in de wijze van transportorganisatie. Het distributienetwerk is hiervan een goed voorbeeld!

Dienstverlening
I&L Logistiek is de logistieke dienstverlener die altijd op zoek is naar nieuwe transportmogelijkheden.
Naast regulier transport, biedt I&L sneltransport, koeltransport, ADR-transport en combinaties hiervan aan. Daarnaast beschikt I&L Logistiek over een modern distributiecentrum waarbij opslag tot de mogelijkheden behoort. Bovendien heeft I&L Logistiek sinds 2009 een geheel uniek en nieuw concept op de markt gezet: een distributienetwerk waarbij droge-, gekoelde- en diepvrieszendingen in een voertuig kunnen worden uitgeleverd.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

I En L Koelkoerier
J Asselbergsweg 56
5026RR Tilburg

+31 (0)13 5361018

Deel deze pagina

I+En+L+Koelkoerier img