Landelijke Postbus Service

Landelijke Postbus Service

Landelijke PostbusService is in 1996 begonnen als tweede bedrijf in Nederland met de Haalservice en Bezorgservice van post voor bedrijven met een postbus. Doordat wij ons onderscheiden op een aantal gebieden kunnen wij onze Haalservice en Bezorgservice aanbieden met een uitstekende betrouwbaarheid voor een scherpe prijs. Dat is, samen met een verrassende goede service, hét Handelsmerk van Landelijke PostbusService.

Landelijke PostbusService onderscheidt zich op een aantal gebieden. Zo wordt de post gehaald en gebracht op een vast afgesproken tijdstip. U betaalt niet per postzak, er zijn geen minimale hoeveelheden post, u hoeft niet te wachten op de chauffeur, u betaalt iedere maand hetzelfde. Bij Landelijke PostbusService weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u toch nog vragen of wilt u bijvoorbeeld iets aan ons doorgeven? Iedere klant heeft een vast contactpersoon die altijd op de hoogte is van de met u gemaakte afspraken.

Heeft u op dit moment al een andere leverancier voor de Haal- en Brengservice? Onze tarieven zijn veelal 30% voordeliger.

Door gebruik te maken van de Haalservice van Landelijke PostbusService kunt u uw uitgaande post laten ophalen op een door u gekozen tijdstip. U kunt alle post laten ophalen zoals pakketten, Direct Mail en aangetekende stukken. Uw post wordt naar het Business Point van Postnl gebracht waar zij verder voor verzending zullen zorgdragen. Voor de Haalservice betaalt u een vast bedrag per maand van € 96,00. Per dag is dat slechts € 4,80 (op basis postzak per dag).

Landelijke PostbusService rijdt vaste routes wat betekent dat wij iedere dag rond hetzelfde tijdstip, binnen het met u afgesproken tijdvak, bij u aanwezig zullen zijn. Daardoor hoeft u 's middags dus niet te wachten op uw post.

Alle post die u ontvangt op uw postbusnummer kunt u door Landelijke PostbusService laten bezorgen op uw vestigingsadres met onze Bezorgservice. Dit betreft brieven, aangetekende stukken, antwoordstukken, garantiepost en pakketten. Ook grote hoeveelheden zakken en bundels worden door ons bezorgd.

De meeste postkantoren zijn geopend vanaf 07.30 uur waardoor u vroeg over uw post kunt beschikken op een met u afgesproken tijd.

Voor de bezorgservice betaalt u een vast bedrag per maand € 96,00. Per dag is dat slechts € 4,80 (op basis van 1 postzak per dag).

Alle post wordt vervoerd in speciaal daarvoor bestemde postzakken of kratten.

Wij rijden vaste routes wat betekent dat wij iedere dag rond hetzelfde tijdstip, binnen het met u afg

Services

  • Haalservice post voor bedrijven met postbus
  • Brengservice post voor bedrijven met postbus

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De koerier-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Landelijke Postbus Service
Amaliastein 140
4133HD Vianen

+31 (0)347 328096

Deel deze pagina

Landelijke+Postbus+Service img